Friday, December 31, 2010

dari emi....


dari pihak lelaki....

Saturday, December 25, 2010

kad lagi...huhuhuu.......





yang ni pulak untuk diedarkan pada org kampung...........

kad dan hantaran.....(^_^)




ni kad istimewa............untk bg kwn2 rapat........

Saturday, December 18, 2010

habis praktikal....




habis sudah praktikal kat Mustika Teratai...tamat sudah la pembelajaran HSBB (higt speed broadband) kat IRDA...tahnk kawan2 atas tunjuk ajar yang diberikan...10hb Januari 2011...dapat la keje kat Mustika Teratai...huhuhuhu...le la cr duit manyak2 .....hahahaha.........(pas khawin lak tue ngengengeee..)

nak khawin da.....



pejam celik pejam celik da nak khawin da sy kan............huhuuhuhhhuhu.....tp sedih la coz majlis x seperti yg diharapkan...apapun tetap menanti majlis yg bakal menanti...x sabar rasanya tau.. buat masa ni sy just wat even jemput kawan2.st dr sy satu lg dr bakal suami sy.huhuhu...nanti kad n hantaran kalo da siap sy letak bg semua tengok ok.....huhuhuhu berdebar2 jugak menanti majlis ni.............

Wednesday, September 29, 2010

SeLamaT HaR! RaYer..........




setelah sebulan berpuasa akhirnya tahun nie dapat juga sy pose penoh...alhamdulillah....tp sayangnyer xdpat beraya dikampung dok la beraya kat umah ngan adik sy dayat n ayie....nasib derang x banyk kerenah......apepon syukur sgt keluarga belah tunang memahami...hamtar ketupat,rendang n sayur lodeh utk makn di pagi raya....family sy mcm biasa la adik2 da balik sy slalu dipinggirkan...3hari raya baru balik umah...cian kwn sy yg datang beraya dirumah....hidang nasi goreng je...apepon thnks sarah coz dtg beraya dirumah...rindu sgt....lam x jumpa...kak sha suedtg umah x berapa sihat.cian dier..harap2 da ok la srunk....
Semperna hari raya ini sy ingin mohon maaf kepada semua kwn2 yg jauh dimata dekat dihati...kira 0-0 la yea...huhuhu....

Sunday, August 15, 2010

ave.

mcm2 ragam adik aku ni............ video

Monday, August 2, 2010

family pic


nostalgia lama hahahahaha.................

Monday, July 26, 2010

k.a.w.a.n



sedey sgt bile kita ingat berkawan nie seronok...sekolah sesama tp bile da besar ptt kena terima seadanya...gemok kurus sederhana.....tah la...kalo idup pilih kawan ape yg derang dapat erk???sedey tau...nasib la ada kak sha ,faridah adik n tunang tersayang yg sgt memahami...thnks a lot.........love u all...(tauu x rasa cam nak bunuh diri je tension sgt ngan kerenah manusia skrunk...)

sunway lagoon..


best sgt g sunway lagoon...tp sedey sgt bile upload pic kt fb semua nak kutuk.......lantak ar gemok ke ape........salah ke gemok....hmmmmm.....nape la idup suke buat org sakit hati............. hope sgt ade kwn yg memahami.....=(

Tuesday, June 1, 2010

gelagat





ni pic2 lepas waktu breakfast...mcm2 hal..

lol..


ari ni lega sikit da lepas kan rasa geram pagi td...harap2 boleh bg pengajaran pada derang... ni pic antara yang membantu..

pic kelas

Monday, May 31, 2010

hahaha


Saturday, May 29, 2010

tahniah....


slamat pengantin bar diucapkan kepada myra n en.azam semoga bahagia hingga ke akhir hayat..AMIN..

Sunday, May 23, 2010

huhuhu


salam semua...
lama xupdate blog ni..sibuk sgt wat projek...hmm lagi berapa minggu je nak merdeka...xpyh nak g kelas lg..tension tengok papan litar..apapun memmang xsabar nak kuar dr ilp ni...le jalan2 nak cr barang lagi...n the important thing nak dating ngan baby hahahaha..........

Saturday, May 8, 2010

happy mother day.....



selamat hari ibu diucapkan kepada ibu ku tersayang RAJA RAMLAH BTE RAJA SULONG & kepada mak thnk coz sudi terima nana......jaga nana..Ibu kena tabah dengan kerenah anak-anak..love u so much...

Friday, April 23, 2010

xsuke


ari ni ingat ok la...tp nape la lecture cini mcm xphm bhsa nak tgu kaki ni da putus br bg pakai sendal...bila masa la ade undang2 xle buka jaket dlm kelas???sedap je ckp sue cipta undang2 sendiri...bila la nak abis....terlalu bosan disini...

Friday, April 16, 2010

trauma


semalam pas balik kelas sue tkr br n trus tido...le lak mimpi kena marah lagi ngan lecture...arhhh... tension tol..budak bilik kejut da gelabah sampan da...ingt lmbt g kelas...cepat2 amik towel n terus nak g bilik air mandi..tetibe bdk bilik tegur akak x g surau ke?la rupanye da magrib... puh selamat ingt da lambt g kelas ..dlm perjalanan g surau tetibe nangis...sedih memikirkan hal pagi td...nape la lecture xmau tegur student baik2 nape perlu memalukan depan org ramai... apapown ari ni balik ...tp kena cr barang tok final projek...hmm cepat la bln Jun...xsabar nak abis...

Thursday, April 15, 2010

cute


huhuhu tetibe jd hapy lak...bile tengok kak sha hapy thnk to cheplosen hapykan my baby...

sedey sesangat


pagi nie pown da jadi sgt tension...pagi2 da kena sound selama 1 thn sue pakai suar bengkel ni xde kena ape2 pown tadi tetibe kena sound depan khalayak ramai....malu sesangat...xtau la nak ckp pe...malu sedih geram semua ade...idup kat sini x mcm dulu..penuh paksaan kongkongan mcm2 la...hmmm cepat la abis blaja da xsanggup nak ngadap semua ni..semalam ptg balik je bilik da kena gotong-royong.2 pown subuh2 kena bebel jugak xtau nak ape la lagi...tertekan makin tertekan....=(

Wednesday, April 14, 2010

geram...


ari nie geram betol...si kering(lecture)sibuk ngadu kat ketua bahagian ckp mcm2 teruk kena marah td..nasib xkena lari ILP kalo x siap pancit kereta dia...pastue nak msk perhimpunnan pg kena marah ngan warden plak...bkn kitaorg sengaja lambt td kena bebel ngan KB mana x lmbt ...dlm perhimpunan kene guard plak...MPP thn nie hmmm susah nak citerr...wat sakit ati jew...cepat la abis blaja.. da tension sesangat ni....

Tuesday, April 13, 2010

baby


ini la baby saya nama glamor dia Erin Sharina.Dia baik sgt tau ngan sue.family dia pown sama.mak baby masak sedap tau...sue biasa panggil dia baby.Tau x kawan2 sue ckp akak cantik sgt.. huhuhuh.tp ari ni baby ade bg tau si pojan sibuk dok add dia balik...hampeh sungguh..harap sgt2 baby dapat cr pasangan yang sempurna..yg memahami...slalu kena tipu je...sedey sue dengar...sabar kak jodoh x kemana.apapown kim salam kat bdk yg akak ckp mcm korean tue...hahahahaha....

Monday, April 12, 2010

hmm


smlm cian baby wat keje sampai over limite... nape la manusia suka amik kesempatan n xsuka bertanggungjawab..benci tol..apa pon sue harap sgt hari ni x la seteruk hari semalam..smlm geram sgt ngan honey..jalan xingat nak call syg..geram betol..

Sunday, April 11, 2010

i phone


ari ni da start masuk ilp...bnyk keje kena wat.hmmm cian baby kena onjob sesorang.sedey pown ade coz rindu sgt kat die.apa pown thnk kat my hubby coz hadiahkan hp br kat sy smlm..iphone touch screen...love u so much.

Saturday, January 2, 2010

hantaran dr my hubby.....


ni dari pihak lelaki...cntik x??buat sendiri tau....